Personal Space | Casa DaVinci
CasaDaVinci
01 / 01
Villa project

ДАВУУ ТАЛ

Personal Space

Casa Da Vinci villa provides every household with an environment to feel refreshed and comfortable. In order to maintain privacy, backyards and windows are strategically placed as to not face the neighbors and a fence to block the noise coming from the cars on the road and public space. Integration of classical European style with the beauty of Mongolian nature creates a personal space with large open windows, spacious terraces and backyards.

The rock tower, which is the main feature of every house, is connected to the main building. A fireplace is fitted inside the rock tower to make a cozy atmosphere. You can have direct access to the land and the garden through the terraces of the house, that will enable you to spend quality time with your loved ones and live closer to the nature.

© Casa da Vinci 2018. All Rights Reserved.